צ'ילי סינקו דה מאיו שלי
צ'ילי סינקו דה מאיו שלי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם בשר חזיר טחון, כמון טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: סינקו דה מאיו, ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו, ו ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו.
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בשר חזיר בסיר עד השחמה לחלוטין, כ 10 דקות.
מסננים כמה שיותר שומן מתערובת הבשר כפי שאתה יכול להחזיר סיר לחום.
מערבבים בצל מתוק, בצל ירוק ושום דרך תערובת הבשר; מבשלים ומערבבים עד הבצלים שקופים, 5 עד 7 דקות.
מערבבים עגבניות, בירה, אבקת צ 'ילי, כמון, פלפלים צ' ילה, קמח תירס, פלפל צ 'ילה אנצ' ו, טקילה, פלפל חלפיניו, אבקת קקאו, ומלח לתערובת הבשר. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד העגבניות מתמוססות לתוך הנוזל, 1 עד 2 שעות. מערבבים תירס ושעועית שחורה לתוך צ ' ילי; להמשיך לבשל עד חם, 10 עד 15 דקות.