תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי עטור הפרסים של ג' יימי. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 160 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לך לחנות ותביא אבקת צ'ילי, נקניק, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו צ'ילי עטור פרסים, צ'ילי עטור הפרסים של ג' ים, ו הצ'ילי עטור הפרסים של דבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים את שמן הזית לתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לאחר חם, מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים לטגן עד רך, על 4 דקות.
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד רק ריחני. מערבבים את הבשר ונקניקיות, לשבור אותו עם החלק האחורי של כף עץ, ומבשלים עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מסננים את תערובת הבשר דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים אותו בחזרה לתנור ההולנדי ומערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון ואורגנו. לבשל במשך כ 2 דקות. מערבבים את רסק העגבניות לתוך תערובת הבשר; זה יהיה "טוסט" אותו ולתת את צ ' ילי טעם יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
הוסף את הבירה ומעורר את כל חתיכות משחימות על החלק התחתון של המחבת. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות ושעועית. מבשלים על בינוני נמוך במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על התחתונה מלהידבק. למעלה עם גבינה גרוסה, שמנת חמוצה בצל ירוק קצוץ לפני ההגשה.