קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

צ'ילי שעועית פינטו

צ'ילי שעועית פינטו
צ'ילי שעועית פינטו הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 589 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם עגבניות משומרות, כמון טחון, צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 72%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'ילי שומה פינטו-שעועית, צ'ילי בקר ופינטו, ו צ'ילי עוף שעועית פינטו.

הוראות

1
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
3
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מים.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את השעועית, אבקת הצ ' ילי, הכמון והסוכר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהשעועית רכה. מערבבים פנימה את העגבניות, החומץ והמלח; מחממים, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
בינתיים, עבור קוואסדילות, מורחים כ -1 כף צ ' ילי על מחצית מכל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מפזרים 1/4 כוס גבינה; מקפלים לשניים. במחבת גדולה מבשלים טורטיות בכפית 1 שמן על אש בינונית עד להשחמה קלה מכל צד, ומוסיפים עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חותכים כל אחד לשניים.
9
מגישים עם צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. בודגאס נברן ברוט קאווה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
בודגאס נברן ברוט קאווה
בודגאס נברן ברוט קאווה
לנוורן ברוט וינטג ' ניחוחות פרחים אקספרסיביים ומלוחים, לחם קלוי והדרים. טעמי הדרים ופירות אבן חריפים, נעימים, קלים ונקיים בחיך הם בעלי אופי רענן ופריך. טעם עיוור, קל לטעות בזה בשמפניה נהדרת.קאווה הם מאוד תכליתי כמו אפדריט אם לפני הארוחה, ללוות קינוח לאחר מכן (הפתעה!) ליהנות במהלך הארוחה. בציר נוורן ברוט זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ואירועי "עמידה" אחרים.