אם יש לך בערך 3 שעות ו 5 דקות לבלות במטבח, צ'ילי שעועית פינטו חריף עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילי, גזר, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 64%, וזה די טוב. נסו צ'וריסו חריף וצ' ילי שעועית פינטו, צ'ילי פינטו שעועית הודו פיקנטי ומתוק עם לחם תירס במחבת, ו שאריות הודו? נסו את צ'ילי ההודו והפינטו המתובל הקל הזה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שוטפים וממיינים שעועית. השרו לילה או השתמשו בשיטת השרייה מהירה. מחק נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
2
מוסיפים את המים; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהשעועית כמעט רכה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
3
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט גבינה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות או עד שהשעועית רכה וטעמים התמזגו, תוך ערבוב מדי פעם. למעלה עם גבינה אם תרצה.
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. פאפט דל מאס קאווה ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
פאפט דל מאס קאווה ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פירות ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.