Chilaquiles עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 508 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך כוסברה, טורטיות תירס, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Chilaquiles, Chilaquiles צ'ה צ' ה צ'ה, ו Chilaquiles (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים צ 'ילי אנצ' ו בשכבה אחת במחבת קטנה וטוסט מעל חום בינוני עד פריך וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר צ ' יילס לקערה בינונית, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים מים רותחים על צ ' ילי כדי לכסות אותם לחלוטין ולספוג עד שהם רכים וצפופים, לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
מסננים צ 'ילי ומניחים בקערה של בלנדר או מעבד מזון יחד עם עגבניות, 3/4 של בצל חתוך, צ' ילי סראנו, וכוס 1 כוס של כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים מלח ומרק עוף ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום בינוני גבוה עד 177°, כ 10 דקות. טורטיות פריי ב 5 קבוצות עד שהם פריך והפסיקו מבעבע בזעם, על 1 דקה לכל אצווה.
הסר עם כפית מחוררת לסדין אפייה מצופה נייר מגבת ומפזרים מלח.בזהירות מסננים שמן לתוך מיכל עמיד בחום. למחוק את המחבת ולהחזיר אותו לתנור על חום בינוני גבוה. קח 1/4 כוס שמן משומש ולהוסיף אותו למחבת (להשליך את השמן שנותר). כאשר הוא מנצנץ, בזהירות לשפוך תערובת צ ' ילה מעורבב (זה יהיה בועות בזעם) ומטגנים אותו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא ריחני וכבר לא גלם טעימות, על 7 דקות.להפחית את החום נמוך בינוני ומערבבים מיץ ליים. טעם, במידת הצורך, להתאים תיבול עם מלח.