צ'ימיצ' נגות עוף אפויות
צ'ימיצ' נגות עוף אפויות מסתובבות 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם כמון טחון, אורגנו, טורטיות קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם צ'ימיצ' נגות עוף אפויות, צ'ימיצ' נגות עוף אפויות, ו צ'ימיצ' נגות עוף אפויות.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את העוף, 3/4 כוס רוטב פיקנטה, גבינה, 1/4 כוס בצל, כמון ואורגנו. כף 1/2 כוס תערובת במרכז כל טורטיה. מקפלים צדדים וקצוות מעל מילוי ומגלגלים.
מניחים את צד התפר כלפי מטה בתוך 15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהם מחוממים. למעלה עם רוטב פיקנטה שנותר ובצל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לצ 'ימיצ' נגה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר