צ'יפוטלה טרי-טיפ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה טרי טיפ. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. אם יש לכם שום, מיץ ליים, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי, המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): עישון צ' יפוטלה דגים מטוגנים, ו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): פלפל כפול אדום חם צ' יפוטלה סלט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צ ' ילי, שום, כוסברה, שמן זית, מיץ ליים ויין אדום בקערה גדולה.
מערבבים היטב ומחלקים בין 3 שקיות גדולות resealable.
מוסיפים 1 סטייק לכל שקית ומקררים במשך 6 עד 8 שעות.
גריל חום לסטייקים בינוניים וגריל במשך כ -10 עד 15 דקות בכל צד, פונה באמצע כדי להשיג סימני צוהר צולב.
הסר מן הגריל, אוהל עם רדיד, ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים לפרוסות עם סכין חדה ומגישים על בגטים עם איולי סנטה פה.
שלב את כל החומרים, למעט כוסברה, במעבד מזון ודופק עד איולי הוא עבה וקרם. אם אתה אוהב כוסברה, תקפל אותה בסוף.