צ'יפוטלה-פירה ליים בטטות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פירה צ'יפוטלה-ליים בטטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לכם מלח, סוכר חום, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צ'יפוטלה פירה בטטות, צ'יפוטלה פירה בטטות, ו צ'יפוטלה פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
פירס כל תפוח אדמה עם מזלג 3 עד 4 פעמים בכל צד. לעטוף כל תפוח אדמה במגבת נייר לחה. מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות, פונה לאחר 4 דקות. מגניב במקצת.
חותכים תפוחי אדמה לשניים; לגרוף עיסת לקערה. עיסת מאש.
מערבבים סוכר חום, חלב, מיץ ליים, צ 'יפוטלה צ' ילה, רוטב אדובו, ומלח לתוך עיסת תפוחי אדמה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada