צ'יפוטלה-שליו מושרה
שליו ברוטב צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך שיני שום, שליו למחצה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שליו הדר מושרה, שליו כפול במרינדה Azorean, ו שליו במרינדה עם זיתים וסטרגה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל הראשון 4 מרכיבים במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות או עד קלוי; מגניב. תהליך קלוי תבלינים בבלנדר עד הקרקע דק.
לעבד פלפלים צ ' יפוטלה בבלנדר עד חלקה. למדוד 2 כפות מחית, שמירה על שארית לשימוש אחר. מערבבים יחד 2 כפות פירה צ ' יפוטלה, תערובת תבלינים, יין, ואת 4 המרכיבים הבאים.
יוצקים תערובת פירה צ ' יפוטלה לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף שליו. חותם וצינה 3 שעות, פונה כל 30 דקות.
הסר שליו מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מפזרים שליו עם 1/2 כפית מלח.
שליו חום, בקבוצות, בשמן חם במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה על 6 דקות בכל צד, הוספת עוד שמן, במידת הצורך.
מביאים שליו ומרינדה שמורות לרתיחה במחבת. להפחית חום; לכסות ומבשלים 25 דקות או עד הסוף.