צ'יפס
צ'יפס דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 397 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, ליווי: מיונז, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, צ'יפס לא מטוגן, ו צ'יפס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 1/2 אינץ ' שמן ל 163° בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני. בעוד שמן הוא חימום, לחתוך תפוחי אדמה עם מבצעה למקלות 1/4 אינץ'.
מטגנים תפוחי אדמה ב 5 קבוצות עבור 1 1/2 דקות לכל אצווה (תפוחי אדמה לא יהיה זהב) ולהעביר עם כף מחורץ מגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 325°f בין קבוצות.)
שמן חום עד 350°f. Refry תפוחי אדמה 5 קבוצות עד זהב פריך, על 5 דקות לכל אצווה, ולהעביר מגבות נייר נקי לנקז. (להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.)
אם אין לך פורס להב מתכוונן, אתה יכול לחתוך את תפוחי האדמה עם סכין לאורך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן לחתוך למקלות 1/4 אינץ'.