צ'יפס אבוקדו אפוי פריך
צ'יפס אבוקדו אפוי פריך יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. אם יש לכם קמח, צ'יפוטלה צ' ילי באדובו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צ'יפס אבוקדו אפוי פריך ורוטב טבילה צ' יפוטלה, צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), ו צ'יפס פריך אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את פרוסות האבוקדו במלח, פלפל וקיין לפי הטעם, מעלים אותן בקמח, טובלים אותן בביצה ואז מפרורי לחם.
מניחים את פרוסות האבוקדו בשכבה אחת על מתלה תיל על תבנית אפייה ואופים בתנור 218° שחומם מראש עד חום זהוב, כ 15-20 דקות.
מגישים עם תערובת של רוטב ראנץ ' וצ ' יפוטלה.