קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

צ'יפס בלגי עם רוטב ואכסניה

צ'יפס בלגי עם רוטב ואכסניה
המתכון צ'יפס בלגי עם רוטב ואכסניה מוכנה בעוד כ-5 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 565 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו וופלים בלגיים כוסמת עם רוטב חמוציות מייפל, בשר בקר אפוי של איש מסכן בסגנון בלגי רוטב בירה, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב וצינה, מכוסה, לפחות 1 שעה כדי לאפשר טעמים להתפתח. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
חום 2 אינץ ' של שמן לאט בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד רשם מדחום 149°.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד שמן הוא חימום, לקלף תפוחי אדמה, ואז לחתוך לאורכו למקלות בעובי 1/3 אינץ ' לשקוע בקערה גדולה של קרח ומים קרים. יש לשטוף תפוחי אדמה בכמה שינויים של מים קרים בקערה (יותר קרח לא הכרחי) עד שהמים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים במסננת ומפרשים תפוחי אדמה בשכבה 1 על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
כאשר השמן מוכן, להגדיל את החום בינוני גבוה ומטגנים תפוחי אדמה ב 4 קבוצות, מפנה, עד רק מבושל דרך אבל עדיין לבן, על 3 דקות. (להחזיר שמן 300°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
5
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת כדי מגבות נייר יבש לנקז. תפוחי אדמה מגניבים לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
לחמם שמן על חום גבוה בינוני עד מדחום רושם 375°f. מטגנים תפוחי אדמה שוב ב 4 קבוצות, מפנה, עד זהב עמוק, 3 עד 4 דקות. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת כדי מגבות נייר יבש לנקז בקצרה, ואז מתבלים עם מלח ומגישים מיד, עם רוטב לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
* רוטב יכול להיות מקורר עד 1 יום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* תפוחי אדמה ניתן לחתוך •אבל לא מטוגן, 6 שעות קדימה ונשאר שקוע בקערה של מים קרים.* צ ' יפס יכול לעמוד בטמפרטורת החדר בין הטיגון הראשון והשני עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה