צ'יפס בלגי עם רוטב ואכסניה
המתכון צ'יפס בלגי עם רוטב ואכסניה מוכנה בעוד כ-5 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 565 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו וופלים בלגיים כוסמת עם רוטב חמוציות מייפל, בשר בקר אפוי של איש מסכן בסגנון בלגי רוטב בירה, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב וצינה, מכוסה, לפחות 1 שעה כדי לאפשר טעמים להתפתח. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
חום 2 אינץ ' של שמן לאט בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד רשם מדחום 149°.
בעוד שמן הוא חימום, לקלף תפוחי אדמה, ואז לחתוך לאורכו למקלות בעובי 1/3 אינץ ' לשקוע בקערה גדולה של קרח ומים קרים. יש לשטוף תפוחי אדמה בכמה שינויים של מים קרים בקערה (יותר קרח לא הכרחי) עד שהמים נקיים.
מסננים במסננת ומפרשים תפוחי אדמה בשכבה 1 על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
כאשר השמן מוכן, להגדיל את החום בינוני גבוה ומטגנים תפוחי אדמה ב 4 קבוצות, מפנה, עד רק מבושל דרך אבל עדיין לבן, על 3 דקות. (להחזיר שמן 300°f בין קבוצות.)
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת כדי מגבות נייר יבש לנקז. תפוחי אדמה מגניבים לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
לחמם שמן על חום גבוה בינוני עד מדחום רושם 375°f. מטגנים תפוחי אדמה שוב ב 4 קבוצות, מפנה, עד זהב עמוק, 3 עד 4 דקות. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.)
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת כדי מגבות נייר יבש לנקז בקצרה, ואז מתבלים עם מלח ומגישים מיד, עם רוטב לטבילה.
* רוטב יכול להיות מקורר עד 1 יום. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* תפוחי אדמה ניתן לחתוך •אבל לא מטוגן, 6 שעות קדימה ונשאר שקוע בקערה של מים קרים.* צ ' יפס יכול לעמוד בטמפרטורת החדר בין הטיגון הראשון והשני עד 2 שעות.