ניתן להכין את המתכון צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום בסביבות 2 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 48. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, בזיליקום טרי, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).
הוראות
1
לקטשופ: בסיר קטן מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשום מתרכך וריחני, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, החומץ, הסוכר החום, רסק העגבניות, הבזיליקום, המלח ורוטב הווסטרשייר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לסמיכות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הסר את השום, מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש (יכול להיות בקירור עד 1 שבוע).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1
מניחים שני מתלים בשליש העליון והאמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מקציפים יחד את הקמח, המלח והפלפל בקערה גדולה. מקציפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
חותכים את החציל לשניים לאורכו ופורסים כל חצי לשכבות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', ואז חותכים כל שכבה למקלות 1/2 אינץ'. לאחר שכל הצ ' יפס נחתך, זרוק אותם לקמח וזרק אותם קלות לציפוי אחיד. עובדים בקבוצות של כמה בכל פעם, טובלים את הצ ' יפס המקומח בביצה ואז לתערובת הפנקו.