צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום
ניתן להכין את המתכון צ'יפס חצילים פרמזן עם קטשופ בזיליקום בסביבות 2 שעות. אתה מקבל תוספת שמגישה 48. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, בזיליקום טרי, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), ו צ'יפס חצילים אפויים פריכים עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!).
הוראות
לקטשופ: בסיר קטן מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהשום מתרכך וריחני, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, החומץ, הסוכר החום, רסק העגבניות, הבזיליקום, המלח ורוטב הווסטרשייר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד לסמיכות, כ-30 דקות.
הסר את השום, מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש (יכול להיות בקירור עד 1 שבוע).
מניחים שני מתלים בשליש העליון והאמצעי של התנור ומחממים את התנור ל -425 מעלות צלזיוס.
מקציפים יחד את הקמח, המלח והפלפל בקערה גדולה. מקציפים קלות את הביצים בקערה בינונית.
שלב את הפנקו והפרמזן בקערה בינונית אחרת.
פורסים את שני קצוות החציל.
חותכים את החציל לשניים לאורכו ופורסים כל חצי לשכבות בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ', ואז חותכים כל שכבה למקלות 1/2 אינץ'. לאחר שכל הצ ' יפס נחתך, זרוק אותם לקמח וזרק אותם קלות לציפוי אחיד. עובדים בקבוצות של כמה בכל פעם, טובלים את הצ ' יפס המקומח בביצה ואז לתערובת הפנקו.
מניחים את הצ 'יפס על הרשת בתבנית האפייה, ומשאירים רווח של 1/8 אינץ' בין כל טיגון.
אופים את הצ ' יפס עד שהם מזהיבים, בערך 15 דקות. מתבלים את הצ ' יפס במלח שנותר ומגישים עם קטשופ בזיליקום.