קושימומחה
מוכן ב34 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

צ'יפס טופי דובדבן שיבולת שועל לעיס

צ'יפס טופי דובדבן שיבולת שועל לעיס
צ'יפס טופי דובדבן שיבולת שועל לעיס דורש כ 34 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-36 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 154 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם חמאה, סוכר, חתיכות אפיית טופי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגיות טופי שיבולת שועל קוקוס רכות ולעיסות, דובדבן לעיס-עוגיות שיבולת שועל, ו עוגיות טופי שיבולת שועל שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
מנפים יחד את הקמח והסודה לשתייה; מניחים בצד. בקערה גדולה שמנת יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל. מערבבים בהדרגה את התערובת המנופה, ואז מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הדובדבנים, השוקולד צ ' יפס וחתיכות הטופי עד לפיזור אחיד. מחלקים את הבצק ל -3 מנות ויוצרים אותם לבולי עץ בקוטר של כ -2 סנטימטרים. עוטפים בנייר שעווה ומקררים או מקפיאים עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חתיכות טופיחתיכות טופי
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות או מרפדים אותם בנייר אפייה. פורסים יומני בצק לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הניחו את העוגיות במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דפי העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן