צ'יפס פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס פולנטה. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת גרוייר, מלח כשר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צ'יפס פולנטה אפוי (צ' יפס תפוחי אדמה לא), צ'יפס פולנטה, ו מרעה פולנטה"צ'יפס".
הוראות
להביא 7 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
שלב 4 כוסות של מים חמים ואת החלב בקערה חסינת חום (הקערה צריכה להתאים מעל הסיר). בהדרגה להקציף פולנטה ו 2 כפיות מלח. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר כסף ומניחים על המים הבוערים; אל תתנו לקערה לגעת במים. מבשלים עד עבה מאוד, 20 דקות. בינתיים, מברשת 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שמן זית.
מערבבים את הגבינה והחמאה לתוך הפולנטה.
מורחים בצלחת מוכנה ומקררים עד שנקבע, לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. פורסים את הפולנטה הצוננת לשמונה עשרה 4 1/2 על 1 אינץ ' מקלות ולהעביר לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מברישים את המקלות בשמן זית ומפזרים מלח.
אופים עד הזהב, 30 עד 35 דקות, פונה באמצע.