צ'יפס פרמזן עם פנצ' טה ורומא סלסה עגבניות
צ'יפס פרמזן עם פנקטן ורומא סלסה עגבניות דורש בערך 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך פפריקה, שמן זית, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ביצים ממולאות Carbonara (פריך Pancetta, שומן חזיר, צ'יפס פרמזן, ופלפל שחור), מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן, ו מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב פרמזן, פפריקה, ופלפל שחור טחון טרי.
על קלף מצופה גיליון עוגיות, להוסיף את תערובת פרמזן ב 2 כפות נקודות, 2 סנטימטרים זה מזה.
מניחים בתנור שחומם מראש ומבשלים עד גבינה נמסה.
הסר מהתנור וכאשר גבינה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין moldable, להסיר וליצור פגזים סוג טאקו קטן
במחבת מטוגנת קטנה לבשל pancetta עד פריך, להסיר ולתת מגניב. כאשר מגניב, להתפורר עם הידיים.
בקערה קטנה מוסיפים עגבניות, בזיליקום, מלח, פלפל שחור טחון טרי, שמן זית, וזורקים בעדינות לשלב.
מוסיפים תערובת עגבניות לטוגנים בפרמזן ומוסיפים לפנצ ' טה.