צ'יפס שום
צ'יפס שום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 475 גרם של שומן, וסך הכל 4318 קלוריות. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו צ'יפס שום קלוי, שום תוצרת בית וצ'יפס בזיליקום, ו צ'יפס תוצרת בית עם שום טרי ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מים.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ארוכות על 1/4 ב. עבה, ואז לחתוך ב 1/4-in.- מקלות עבים, להפיל אותם למים כמו לחתוך. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
יוצקים על 3 ב. של שמן לתוך 8-10 qt. סיר; להביא 325 מעל חום בינוני גבוה. עם כפית מחוררת, בזהירות להוריד כפית גדושה של תפוחי אדמה לתוך שמן. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על צ ' יפס מלהידבק, עד תפוחי אדמה רכים לנשוך מסתיים להתחיל להפוך זהב, 3 עד 5 דקות. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה. עם כפית מחוררת, מעבירים צ ' יפס למחבת אפייה מרופדת במגבות נייר. אפשר לשמן לחזור ל-325 ולחזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הסדרת אותם בשכבה אחת (תצטרך תבנית אפייה שנייה).
בואו להתקרר לחלוטין, כ -15 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף צ ' יפס אטום לצנן עד 1 יום.)
מניחים מדף במחבת מעוטרת ומכניסים לתנור.
בקערה גדולה, לשלב שום, פטרוזיליה, וחמאה. מחממים שמן בסיר עד 37
הסר מגבות נייר מתחת לצ ' יפס. עם כפית מחוררת, נמוך 2 כפות של צ ' יפס לתוך שמן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך ועמוק, 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צ ' יפס כדי מתלה בתנור ולשמור חם. אפשר שמן לחזור 375, ולחזור עם תפוחי אדמה שנותרו.
מערבבים בעדינות צ ' יפס עם תערובת פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח.