קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס שום

צ'יפס שום
צ'יפס שום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 475 גרם של שומן, וסך הכל 4318 קלוריות. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו צ'יפס שום קלוי, שום תוצרת בית וצ'יפס בזיליקום, ו צ'יפס תוצרת בית עם שום טרי ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ארוכות על 1/4 ב. עבה, ואז לחתוך ב 1/4-in.- מקלות עבים, להפיל אותם למים כמו לחתוך. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ניקוז וטפיחה יבש מאוד.
4
יוצקים על 3 ב. של שמן לתוך 8-10 qt. סיר; להביא 325 מעל חום בינוני גבוה. עם כפית מחוררת, בזהירות להוריד כפית גדושה של תפוחי אדמה לתוך שמן. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על צ ' יפס מלהידבק, עד תפוחי אדמה רכים לנשוך מסתיים להתחיל להפוך זהב, 3 עד 5 דקות. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה. עם כפית מחוררת, מעבירים צ ' יפס למחבת אפייה מרופדת במגבות נייר. אפשר לשמן לחזור ל-325 ולחזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הסדרת אותם בשכבה אחת (תצטרך תבנית אפייה שנייה).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בואו להתקרר לחלוטין, כ -15 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף צ ' יפס אטום לצנן עד 1 יום.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים מדף במחבת מעוטרת ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בקערה גדולה, לשלב שום, פטרוזיליה, וחמאה. מחממים שמן בסיר עד 37
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר מגבות נייר מתחת לצ ' יפס. עם כפית מחוררת, נמוך 2 כפות של צ ' יפס לתוך שמן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך ועמוק, 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צ ' יפס כדי מתלה בתנור ולשמור חם. אפשר שמן לחזור 375, ולחזור עם תפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מערבבים בעדינות צ ' יפס עם תערובת פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מגישים באופן מיידי.