קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס שום

צ'יפס שום
צ'יפס שום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 475 גרם של שומן, וסך הכל 4318 קלוריות. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו צ'יפס שום קלוי, שום תוצרת בית וצ'יפס בזיליקום, ו צ'יפס תוצרת בית עם שום טרי ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ארוכות על 1/4 ב. עבה, ואז לחתוך ב 1/4-in.- מקלות עבים, להפיל אותם למים כמו לחתוך. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
ניקוז וטפיחה יבש מאוד.
4
יוצקים על 3 ב. של שמן לתוך 8-10 qt. סיר; להביא 325 מעל חום בינוני גבוה. עם כפית מחוררת, בזהירות להוריד כפית גדושה של תפוחי אדמה לתוך שמן. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על צ ' יפס מלהידבק, עד תפוחי אדמה רכים לנשוך מסתיים להתחיל להפוך זהב, 3 עד 5 דקות. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה. עם כפית מחוררת, מעבירים צ ' יפס למחבת אפייה מרופדת במגבות נייר. אפשר לשמן לחזור ל-325 ולחזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הסדרת אותם בשכבה אחת (תצטרך תבנית אפייה שנייה).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בואו להתקרר לחלוטין, כ -15 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף צ ' יפס אטום לצנן עד 1 יום.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מניחים מדף במחבת מעוטרת ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בקערה גדולה, לשלב שום, פטרוזיליה, וחמאה. מחממים שמן בסיר עד 37
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר מגבות נייר מתחת לצ ' יפס. עם כפית מחוררת, נמוך 2 כפות של צ ' יפס לתוך שמן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך ועמוק, 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צ ' יפס כדי מתלה בתנור ולשמור חם. אפשר שמן לחזור 375, ולחזור עם תפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
מערבבים בעדינות צ ' יפס עם תערובת פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מגישים באופן מיידי.