קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס שום

צ'יפס שום
צ'יפס שום נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 475 גרם של שומן, וסך הכל 4318 קלוריות. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה חלודה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו צ'יפס שום קלוי, שום תוצרת בית וצ'יפס בזיליקום, ו צ'יפס תוצרת בית עם שום טרי ושמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות ארוכות על 1/4 ב. עבה, ואז לחתוך ב 1/4-in.- מקלות עבים, להפיל אותם למים כמו לחתוך. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
ניקוז וטפיחה יבש מאוד.
4
יוצקים על 3 ב. של שמן לתוך 8-10 qt. סיר; להביא 325 מעל חום בינוני גבוה. עם כפית מחוררת, בזהירות להוריד כפית גדושה של תפוחי אדמה לתוך שמן. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על צ ' יפס מלהידבק, עד תפוחי אדמה רכים לנשוך מסתיים להתחיל להפוך זהב, 3 עד 5 דקות. התאם חום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורה. עם כפית מחוררת, מעבירים צ ' יפס למחבת אפייה מרופדת במגבות נייר. אפשר לשמן לחזור ל-325 ולחזור עם תפוחי האדמה הנותרים, הסדרת אותם בשכבה אחת (תצטרך תבנית אפייה שנייה).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בואו להתקרר לחלוטין, כ -15 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לעטוף צ ' יפס אטום לצנן עד 1 יום.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים מדף במחבת מעוטרת ומכניסים לתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בקערה גדולה, לשלב שום, פטרוזיליה, וחמאה. מחממים שמן בסיר עד 37
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר מגבות נייר מתחת לצ ' יפס. עם כפית מחוררת, נמוך 2 כפות של צ ' יפס לתוך שמן ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך ועמוק, 2 עד 3 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צ ' יפס כדי מתלה בתנור ולשמור חם. אפשר שמן לחזור 375, ולחזור עם תפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מערבבים בעדינות צ ' יפס עם תערובת פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
(או או רגיל)(או או רגיל)
11
מגישים באופן מיידי.