קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

צ'יפס תוצרת בית

צ'יפס תוצרת בית
צ'יפס תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. מתכונים דומים: צ'יפס תוצרת בית, צ'יפס פרמזן תוצרת בית, ו תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
3
לקלף תפוחי אדמה ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות מאוד 1/8 אינץ באמצעות mandoline עם מצורף להב ישר. שמור תפוחי אדמה במים קרים מאוד עד מוכן לטגן לאחר חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
מסננים תפוחי אדמה במסננת ומייבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
5
מטגנים תפוחי אדמה בקבוצות, רק כמה בכל פעם, במשך כ 3 עד 4 דקות. ברגע שהם מגיעים לצבע חום זהוב, להסיר שבבים מן הטיגון ולנקז על מגש גיליון מצופה מגבת פלפל. אבק מיד עם מלח, פלפל ותבלינים מנגל של נילי, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
צ ' יפסצ ' יפס
מלחמלח
6
מערבבים מרכיבים ומערבבים היטב.