צ'יפס תוצרת בית
צ'יפס תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. מתכונים דומים: צ'יפס תוצרת בית, צ'יפס פרמזן תוצרת בית, ו תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק ל 375 מעלות F.
לקלף תפוחי אדמה ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות מאוד 1/8 אינץ באמצעות mandoline עם מצורף להב ישר. שמור תפוחי אדמה במים קרים מאוד עד מוכן לטגן לאחר חיתוך.
מסננים תפוחי אדמה במסננת ומייבשים עם מגבות נייר.
מטגנים תפוחי אדמה בקבוצות, רק כמה בכל פעם, במשך כ 3 עד 4 דקות. ברגע שהם מגיעים לצבע חום זהוב, להסיר שבבים מן הטיגון ולנקז על מגש גיליון מצופה מגבת פלפל. אבק מיד עם מלח, פלפל ותבלינים מנגל של נילי, לפי הטעם.
מערבבים מרכיבים ומערבבים היטב.