צ'רי צ'יפוטלה צ'ילי
המתכון צ'ילי דובדבן צ' יפוטלה מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 389 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותביאו מלח, דובדבנים, צ'ילי צ' יפוטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו צ'רי-צ' יפוטלה קריר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים הודו עם מלח ופלפל, ערבוב, עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים גזר, בצל ושום; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהגזר מתרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים באבקת צ ' ילי.
מוסיפים עגבניות, דובדבנים, צ ' יפוטלים, עלי דפנה ומים 1/2 כוס; מביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה; לבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד צ ' ילי מתעבה, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים שעועית; מבשלים 2 דקות. טעם עם רוטב צ ' יפוטלה לפי הטעם.
הסר עלי דפנה. מחלקים צ ' ילי בין 4 קערות. למעלה כל אחד עם 1 כף יוגורט ומקשטים עם כוסברה, אם תרצה, לפני ההגשה.
למנה: 342 קלוריות, 11 גרם שומן, 2 גרם רווי, 45 גרם פחמימות, 12 גרם סיבים, 21 גרם חלבון