קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו

צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו
ג'מלי צדפה צרוב עם אספרגוס, אפונה הצמד ופקורינו דורש בערך 36 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 589 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אספרגוס, טרגון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו, שקדים קלויים ואפונה פקורינו, ו סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונת הצמד ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט גרידת לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה במים מומלחים רותחים לפי הוראות החבילה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
2
בינתיים מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
4
מוציאים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר. מחזירים את המחבת לכיריים ומוסיפים 2 כפות שמן, בצל ושום; מבשלים, על אש בינונית-גבוהה, 5 דקות או עד שהבצל מתחיל להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מוסיפים אספרגוס; מבשלים 2 דקות או עד ירוק בהיר. מערבבים אפונה, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
אפונהאפונה
6
הוסף ורמוט; לבשל 1 דקה או עד מופחת זיגוג. מוסיפים טרגון ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
ורמוטורמוט
זיגוגזיגוג
7
מסירים מהאש.
8
מחממים 1 כף שמן שנותרה במחבת נפרדת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פלפלפלפל
מלחמלח
10
מוסיפים למחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מחזירים מחבת גדולה לכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים פסטה מבושלת ו 2 כפות חמאה, ומבשלים 1 דקה או עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חמאהחמאה
13
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה גבינה, מחצית מהפנצ ' טה השמורה, ושאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מחלקים פסטה בין 4 קערות, מעליהם כל אחת באופן שווה עם צדפות, ומפזרים את הפנצ ' טה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
צדפותצדפות
גבינהגבינה
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה