צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו
ג'מלי צדפה צרוב עם אספרגוס, אפונה הצמד ופקורינו דורש בערך 36 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 589 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אספרגוס, טרגון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו צדפה צרובה ג'מלי עם אספרגוס, אפונת הצמד ופקורינו, שקדים קלויים ואפונה פקורינו, ו סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונת הצמד ואפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט גרידת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה במים מומלחים רותחים לפי הוראות החבילה; מסננים.
בינתיים מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות או עד שהם פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר. מחזירים את המחבת לכיריים ומוסיפים 2 כפות שמן, בצל ושום; מבשלים, על אש בינונית-גבוהה, 5 דקות או עד שהבצל מתחיל להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אספרגוס; מבשלים 2 דקות או עד ירוק בהיר. מערבבים אפונה, ומבשלים 2 דקות.
הוסף ורמוט; לבשל 1 דקה או עד מופחת זיגוג. מוסיפים טרגון ומבשלים 1 דקה.
מחממים 1 כף שמן שנותרה במחבת נפרדת על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים למחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מחזירים מחבת גדולה לכיריים.
מוסיפים פסטה מבושלת ו 2 כפות חמאה, ומבשלים 1 דקה או עד חמאה נמס.
מסירים את המחבת מהאש, ומערבבים פנימה גבינה, מחצית מהפנצ ' טה השמורה, ושאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מחלקים פסטה בין 4 קערות, מעליהם כל אחת באופן שווה עם צדפות, ומפזרים את הפנצ ' טה שנותרה.