צדפות אורגאנאטה
מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מלח סלעים, פירורי לחם, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו צדפות אורגאנאטה, צדפות אורגאנאטה, ו צדפות אורגאנאטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה בעדינות לזרוק פירורי לחם, עשבי תיבול, שמן זית, מלח ופלפל. תיזהר לא להעמיס על התערובת. תניח בצד.
קו גיליון אפייה עם מלח רוק ולסדר 12 צדפות. מלח הסלע יעזור לאבטח וליישר את הצדפות על תבנית האפייה. שים 1 צדפה בכל קליפה העליון עם 2 כפות של תערובת פירורי לחם.
טפטוף בשמן זית. צלוי 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.