צדפות בקארי עם תרד
צדפות בקארי עם תרד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, תרד, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו פסטה מוקפדת מוקפצת עם תרד וצדפות, צדפות ים בקארי, ו צדפות בקארי עם עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -3 דקות. מערבבים את אבקת קארי ומבשלים 1 דקה.
מעבירים את תערובת הבצל לבלנדר ומוסיפים את רסק העגבניות, המרק והקרם. מחית עד חלקה. החזר את הרוטב למחבת.
תביא את רוטב הקארי רק לרתיחה. מערבבים את התרד והצדפות. מבשלים, מכוסה, עד שהצדפות נעשות רק, 5 עד 7 דקות.
חלופות דגים: שרימפס בינוני הפגז יהיה טעים רתח ברוטב קארי. ניתן גם להשתמש בצדפות מפרץ במקום צדפות ים גדולות יותר, ובמקרה זה להפחית את זמן הבישול לשלוש דקות.
המלצת יין: סוביניון בלאן הוא בחירה מושלמת לשרת עם מנה זו. החומציות שלה ילך טוב עם התרד ולעבוד יפה עם שניהם קארי קלה ואת הצדפות. תוכלו למצוא אפשרויות טובות מיבשות רבות: נסו בקבוק מקליפורניה, ניו זילנד או דרום אפריקה.