צדפות גדולות עם אוכמניות ולימון
אם יש לכם אוכמניות, פטרוזיליה עלה שטוח, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלט קלמרי מטוגן עם אוכמניות ולימון, ירכי עוף פריכות עם זיתים ואוכמניות, ו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה.
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית ואת השום מעל חום בינוני עד השום הוא חום זהוב.
מוסיף את הצדפות, אוכמניות, וגרידת לימון. לבשל במשך כ 3 דקות.
מוסיפים יין לבן ופלחי לימון, מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות נפתחות.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.