צדפות גרמולטה
אם יש לך שמן זית, מלח, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צדפות מפרץ גרמולטה, רביולי סרטנים עם צדפות וגרמולטה, ו צדפות ים צרובות עם פירה אפונה Gingered וגרמולטה כוסברה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מניחים פירורי לחם בשקית ניילון גדולה zip-top; להוסיף צדפות. שקית חותם; לנער מעיל.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 4 דקות. הפעל צדפות; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מוסיפים פטרוזיליה ושאר החומרים; מערבבים בעדינות למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.