צדפות ואטריות אורז
צדפות ואטריות אורז עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.39 דולר למנה. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ צדפות, ג'ינג'ר, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בג'ינג'ר אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אטריות קוקוס עם צדפות, צדפות חמש תבלינים עם אטריות, ו צדפות הדרים סויה עם אטריות סובה.
הוראות
לקערה מערבבים יחד ג ' ינג 'ר, רוטב סויה, רוטב צ' ילי, קטשופ, סוכר חום, מלח שום ו 1/3 כוס מיץ צדפות, עד לקבלת תערובת חלקה. מילואים. חממו ווק עם 2 כפות מהשמן. מצפים צדפות עם עמילן תירס ומוסיפים לווק. מערבבים צדפות במשך כ 1 דקה ומפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה תערובת ג ' ינג ' ר שמורה מבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מוציאים צדפות מרוטב מסדרים על צלחת הגשה. שמרו את הרוטב בנפרד.
מחממים את יתרת 1 כף השמן בווק ומוסיפים את מקלות הגזר, רצועות הפלפל המתוק, פרחי הברוקולי והבצל הקצוץ למשך 4 עד 6 דקות או עד להשחמה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על חום, בווק.
בווק אחר או במחבת עמוקה מטגנים אטריות אורז בשמן עמוק ב -2 כוסות שמן חם, למשך 3 דקות.
מסננים אטריות. מסדרים אטריות בקערה או על צלחת, מעליהם ירקות מבושלים ומסיימים עם צדפות. אם תרצה, לערבב קצת יותר מיץ צדפות לרוטב, לפני לשפוך על צדפות ואטריות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות.
![סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.]()
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.