קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות32
מגזין

צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז

צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז
צדפות וסלט תפוחים עם רוטב אגוזי לוז הוא מנה עיקרית המגישה 2. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 822 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוזי לוז, שמן לפתית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צדפות וסלט תרד עם רוטב חם, סלט צדפות בקארי עם רוטב מנגו, ו סלט צדפות עם רוטב צ'ילי וניל מתוק.

הוראות

1
כדי להפוך את ההלבשה, להטות את אגוזי לוז לתוך מחבת, טוסט עד הזהב, ולאחר מכן להעביר את הקערה הקטנה של מעבד מזון. Whizz עבור 5-10 דקות עד שהם עושים משחה חלקה האגוזים יתחילו לשחרר חלק מהשמן שלהם ואת הדבק צריך להיראות כמו חמאת בוטנים חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטנים מוקרמתחמאת בוטנים מוקרמת
אגוזי לוזאגוזי לוז
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החומץ, סירופ מייפל, העונה תערובת לשלב. עם המנוע פועל, יוצקים 150ml מים ולהמשיך מיזוג עד חלקה. ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
חותכים את התפוח לגפרורים ממש בסדר באמצעות מנדולינה או סכין חדה. לזרוק קצת מיץ לימון כמו שאתה הולך כדי למנוע את התפוח מלהיות חום.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שים את אגוזי לוז בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
5
מחממים את החמאה במחבת עד הקצפה ואגוז חום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הצדפות ומבשלים 1 דקות בכל צד, או לטעמך, תיבול כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
7
הסר מהמחבת וגלגל כל צדפה באגוזי לוז. אם בישול עבור מספרים גדולים יותר, לבשל את הצדפות בקבוצות, כך שאתה לא צפוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי לשרת, כפית של רוטב אגוזי לוז במרכז כל צלחת; להשתמש בחלק האחורי של הכף כדי להפיץ את הרוטב מעט. לזרוק את גרגיר הנחלים במיץ לימון הנותרים ושמן, העונה ולמקם ערימה במרכז כל מנה ההלבשה. מסדרים את הצדפות סביב הנחלים ומניחים ערימות של תפוח בין כל צדפה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אגוזי לוזאגוזי לוז
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לשימור,לשימור,
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
טפטוף עם קצת שמן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.