צדפות ים
זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. אם יש לך צדפות צוללות, קורנית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. מתכונים דומים: צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, מאכלי ים חוקיים צדפות אפויות – אתה יכול לעשות צדפות אלה ממאכלי ים חוקיים עם שלנו, ו צדפות מפרץ עם פסטו.
הוראות
בקערה בינונית, להשרות את הצדפות עם שמן זית, שום, טימין, מלח ופלפל.
תן להם להשרות במשך 20 דקות.
מחממים מספיק שמן זית כדי לייפות קלות את התחתית של מחבת סאוט בינונית על חום בינוני-גבוה.
הוסף את הצדפות. מבשלים במהירות בכל צד עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר מהחום ומניח 4 צדפות סביב תלולית של ירקות. חוזר.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.