צדפות ים מצופות צ'ילה אדומות עם סלט טורטיה מנגו ויניגרט הדרים
אדום צ'ילה מצופה צדפות ים עם סלט טורטיה מנגו ו Vinaigrette הדרים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צ'ילי עם מנגו - פפאיה סלסה, צדפות צ'ילי עם סלט מלפפון, ו סלט של צדפות צרובות, סלסאן מנגו ורצועות טורטייה (מתכונים דומים).
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.