קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צדפות ים מצופות צ'ילה אדומות עם סלט טורטיה מנגו ויניגרט הדרים

צדפות ים מצופות צ'ילה אדומות עם סלט טורטיה מנגו ויניגרט הדרים
אדום צ'ילה מצופה צדפות ים עם סלט טורטיה מנגו ו Vinaigrette הדרים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צ'ילי עם מנגו - פפאיה סלסה, צדפות צ'ילי עם סלט מלפפון, ו סלט של צדפות צרובות, סלסאן מנגו ורצועות טורטייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אנצ ' ו, כמון, מלח ופלפל בקערה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים שמן במחבת גדולה עד לעישון. Dredge 1 צד של כל צדדהבתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את הצדפות במחבת מחוממת, צ ' ילה בצד למטה ומבשלים במשך 20 שניות. להפחית את החום נמוך, להפוך את הצדפות ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים שמן ל 375 מעלות F. מטגנים את רצועות טורטייה בקבוצות, להסיר צלחת מרופדת מגבות נייר ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיהרצועות טורטיה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
1
מניחים ירקות בקערה גדולה, טפטוף עם כמה כפות של ויניגרט ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את הירוקים על מגש גדול. סדר את הצדפות סביב המגש. תלולית טורטיות מטוגנות במרכז הצלחת ומקשטים עם פלפלים אדומים וצהובים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
טורטיהטורטיה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צדפותצדפות
ירוקירוק
3
טפטוף הכל עם יותר של ויניגרט לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
4
מערבבים מיצים, בזיליקום ובצל בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן הזית עד emulsified ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
באזיל!באזיל!
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2עלי בזיליקום, תותחיםעלי בזיליקום, תותחים1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה3טורטיות תירס כחולות, לחתוך לרצועות דקות מאודטורטיות תירס כחולות, לחתוך לרצועות דקות מאוד7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמגוון ירוק, מזרחי, ארוגולה ופריזימגוון ירוק, מזרחי, ארוגולה ופריזי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחון קלויכמון טחון קלוי4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1כף. חומץ ביין אדוםמנגו בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביותמנגו בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית טהורשמן זית טהור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1פלפל אדום, קצוץ דקפלפל אדום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי12צדפות ים, שטופות ומטופחות יבשצדפות ים, שטופות ומטופחות יבש4שרימפס וורידיםויניגרט הדריםויניגרט הדרים1פלפל צהוב, קצוץ דקפלפל צהוב, קצוץ דק

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.