צדפות ים עם גוואקמולה
צדפות ים עם גוואקמולה הוא הר ד ' אובר המשרת 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטריאן דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו שום, שמן זית, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מבשלים את הספר: צדפות ים חרוכות עם מלח ים מעושן, צדפות ים צרובות, ו צדפות ים אדובו.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת טפלון, על אש בינונית-גבוהה. מתבלים צדפות במלח ופלפל ומבשלים 1 1/2 דקות מכל צד או עד להזהבה. בעזרת מזלג מועכים אבוקדו גס עם ליים ושום. מערבבים בצל, כוסברה ורוטב פלפל אדום חריף לתערובת. מתבלים במלח, לפי הטעם.
חותכים קרום לחם קלוי וחותכים ל -4 משולשים. כף 1 כף גוואקמולה על גבי כל משולש טוסט.
מניחים צדפה על גבי גוואקמולה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.