צדפות ים עם כוסברה גרמולטה וג'ינג'ר ליים Beurre Blanc
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, שאלוט, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות ים עם כוסברה גרמולטן וג'ינג'ר ליים Beurre Blanc, צדפות צרובות עם ג'ינג'ר ליים Beurre Blanc וריזוטו ממילאנו, ו מחבת עור פריך צרוב Barramundi עם קארי תאילנדי אדום Beurre Blanc ו כוסברה Gremolata (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד כוסברה, שום, גרידה בקערה קטנה.
מבשלים שאלוט וג ' ינג ' ר במיץ לימון ויין בסיר כבד קטן עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
מקציפים בחמאה 1 כף בכל פעם, מוסיפים כל חתיכה חדשה לפני שקודמתה נמסה לחלוטין ומדי פעם מרימים מחום לתערובת קרירה. (הרוטב לא חייב להיות חם מדי או שזה יהיה נפרד.)
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך קערה (להשליך מוצקים), ואז לחזור מחבת ניקה. מתבלים במלח ופלפל לבן ומתחממים בעת בישול צדפות.
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צדפות sauté, הופך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מפזרים צדפות עם גרמולטה ומגישים עם רוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.