צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים
צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1204 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 90 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אביב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, אפונה התינוק, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן, צדפות צרובות עם עגבניות בורה בלאן, ו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
התחל על ידי אפיית בצק עלים"כוסות".
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
3
הניחו את יריעות המאפה המופשרות על משטח מקומח וקריר קלות. בעזרת חותך עגול בגודל 4 1/2 אינץ ' חותכים 4 עיגולים. הניחו אותם על מגש גיליון מרופד קלף. קל להבקיע את החלק העליון של בצק עלים עם חותך עגול 4 אינץ'. זה יעזור להסיר את החלק העליון של בצק עלים לאחר שהוא מבושל, כדי ליצור "כוס". מקציפים ביצה ואז משתמשים במברשת מאפה כדי להבריש את החלקים העליונים. מתבלים במלח ים ומכניסים לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים בתנור במשך 12 עד 15 דקות עד להזהבה ופריכה. לאחר שהתקרר, חתוך את" צמרות "ה" כוסות " והניח בסיסים על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בזמן שה" כוסות " נאפות, הכינו את הבורה בלאן. בסיר גדול ונקי מוסיפים שאלוט, יין לבן, חומץ יין לבן, טימין טרי ועלי דפנה. מבשלים עד להפחתה בחצי ואז מתבלים היטב במלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי. מסננים את הרוטב, מניחים בחזרה על אש נמוכה ומצמצמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חומץ יין לבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שדי פסיון אם )
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לא
7
מוסיפים חמאה כמה קוביות בכל פעם תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך. שמור על חום והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מסננים את האפונה והגזר. מניחים סיר מים מומלחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזר
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הוסף גזר תחילה כדי לתת להם יתרון ואז הוסף את האפונה בקצרה לבישול הירקות עד שהם רכים אך עדיין יציבים-כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מסננים ומניחים בצד.
11
מנקים צדפות ומתבלים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי. מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. לאחר החימום מוסיפים צדפות ומבשלים ללא הפרעה במשך 2 עד 3 דקות מכל צד עד להשחמה טובה. מניחים בצד על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מגבירים את האש ומוסיפים את הקנטרלים ומקפיצים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרל
13
מוסיפים גזר ואפונה למחבת ומקפיצים למשך 1 עד 2 דקות עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מוסיפים את הצדפות חזרה לתבנית, על גבי הירקות, לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
להגשה, חלק בין כוסות המאפה. למעלה עם מכסה מאפה תואם-הניחו אותו ממש מחוץ למרכז כדי שתוכלו לראות את המילוי ולקשט בעירית וגבעול פטרוזיליה טרייה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.