קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים

צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים
צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1204 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 90 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אביב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, אפונה התינוק, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן, צדפות צרובות עם עגבניות בורה בלאן, ו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
התחל על ידי אפיית בצק עלים"כוסות".
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
3
הניחו את יריעות המאפה המופשרות על משטח מקומח וקריר קלות. בעזרת חותך עגול בגודל 4 1/2 אינץ ' חותכים 4 עיגולים. הניחו אותם על מגש גיליון מרופד קלף. קל להבקיע את החלק העליון של בצק עלים עם חותך עגול 4 אינץ'. זה יעזור להסיר את החלק העליון של בצק עלים לאחר שהוא מבושל, כדי ליצור "כוס". מקציפים ביצה ואז משתמשים במברשת מאפה כדי להבריש את החלקים העליונים. מתבלים במלח ים ומכניסים לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים בתנור במשך 12 עד 15 דקות עד להזהבה ופריכה. לאחר שהתקרר, חתוך את" צמרות "ה" כוסות " והניח בסיסים על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בזמן שה" כוסות " נאפות, הכינו את הבורה בלאן. בסיר גדול ונקי מוסיפים שאלוט, יין לבן, חומץ יין לבן, טימין טרי ועלי דפנה. מבשלים עד להפחתה בחצי ואז מתבלים היטב במלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי. מסננים את הרוטב, מניחים בחזרה על אש נמוכה ומצמצמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מוסיפים חמאה כמה קוביות בכל פעם תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך. שמור על חום והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מסננים את האפונה והגזר. מניחים סיר מים מומלחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
הוסף גזר תחילה כדי לתת להם יתרון ואז הוסף את האפונה בקצרה לבישול הירקות עד שהם רכים אך עדיין יציבים-כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מסננים ומניחים בצד.
11
מנקים צדפות ומתבלים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי. מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. לאחר החימום מוסיפים צדפות ומבשלים ללא הפרעה במשך 2 עד 3 דקות מכל צד עד להשחמה טובה. מניחים בצד על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
מגבירים את האש ומוסיפים את הקנטרלים ומקפיצים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
13
מוסיפים גזר ואפונה למחבת ומקפיצים למשך 1 עד 2 דקות עד שהם מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
מוסיפים את הצדפות חזרה לתבנית, על גבי הירקות, לחימום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
להגשה, חלק בין כוסות המאפה. למעלה עם מכסה מאפה תואם-הניחו אותו ממש מחוץ למרכז כדי שתוכלו לראות את המילוי ולקשט בעירית וגבעול פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
16
מגישים מיד.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.