צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים
צדפות ים צרובות בבורה בלאן עם ירקות אביב לתינוקות בבצק עלים הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1204 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 90 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מושלם עבור אביב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, אפונה התינוק, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן, צדפות צרובות עם עגבניות בורה בלאן, ו צדפות צרובות עם שום בורה בלאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
התחל על ידי אפיית בצק עלים"כוסות".
הניחו את יריעות המאפה המופשרות על משטח מקומח וקריר קלות. בעזרת חותך עגול בגודל 4 1/2 אינץ ' חותכים 4 עיגולים. הניחו אותם על מגש גיליון מרופד קלף. קל להבקיע את החלק העליון של בצק עלים עם חותך עגול 4 אינץ'. זה יעזור להסיר את החלק העליון של בצק עלים לאחר שהוא מבושל, כדי ליצור "כוס". מקציפים ביצה ואז משתמשים במברשת מאפה כדי להבריש את החלקים העליונים. מתבלים במלח ים ומכניסים לתנור שחומם מראש.
אופים בתנור במשך 12 עד 15 דקות עד להזהבה ופריכה. לאחר שהתקרר, חתוך את" צמרות "ה" כוסות " והניח בסיסים על צלחות.
בזמן שה" כוסות " נאפות, הכינו את הבורה בלאן. בסיר גדול ונקי מוסיפים שאלוט, יין לבן, חומץ יין לבן, טימין טרי ועלי דפנה. מבשלים עד להפחתה בחצי ואז מתבלים היטב במלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי. מסננים את הרוטב, מניחים בחזרה על אש נמוכה ומצמצמים.
מוסיפים את השמנת ומערבבים.
מוסיפים חמאה כמה קוביות בכל פעם תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך. שמור על חום והניח בצד.
מסננים את האפונה והגזר. מניחים סיר מים מומלחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
הוסף גזר תחילה כדי לתת להם יתרון ואז הוסף את האפונה בקצרה לבישול הירקות עד שהם רכים אך עדיין יציבים-כ -2 דקות.
מנקים צדפות ומתבלים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי. מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. לאחר החימום מוסיפים צדפות ומבשלים ללא הפרעה במשך 2 עד 3 דקות מכל צד עד להשחמה טובה. מניחים בצד על מגבות נייר.
מגבירים את האש ומוסיפים את הקנטרלים ומקפיצים.
מוסיפים גזר ואפונה למחבת ומקפיצים למשך 1 עד 2 דקות עד שהם מחוממים.
מוסיפים את הצדפות חזרה לתבנית, על גבי הירקות, לחימום.
להגשה, חלק בין כוסות המאפה. למעלה עם מכסה מאפה תואם-הניחו אותו ממש מחוץ למרכז כדי שתוכלו לראות את המילוי ולקשט בעירית וגבעול פטרוזיליה טרייה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
טיילר יקב סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם ביותר של העשור עד כה. לאחר הבצירים הגדולים של 2013 ו -2014 והמשך הבצורת, העלו הגפנים חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם ירדו בכ -30% בסך הכל, אך התוצאה הייתה באיכות יוצאת דופן ויינות עמוקים וחזקים עם חומציות רבה. הדר, אניס, מלוחים, ואנרגטי.