צדפות ים קוקיל סנט ז'אק דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, קוקיל סנט ז'אק פשטידות סיר, ו Coquille Saint-Jacques.
הוראות
1
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא במחצית וחצי; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת הוא מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
הסר מהחום, ולהניח בצד.
3
בצל קצוץ וסלרי בכוס 1/2 חמאה מומסת במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פטריות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
5
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
6
להוסיף צדפות; saut 1 דקה. מערבבים יין ורוטב לבן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח והבא 3 מרכיבים. מערבבים גבינה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
פטרוזיליה
גבינה
רוטב
מלח
יין
7
מעיל 12 צדפות עם ספריי בישול, ומניחים על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
צדפות
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מערבבים פירורי לחם ו 1 כף חמאה מומסת; לזרוק היטב. תערובת צדפות כפית לתוך פגזים מוכנים; מפזרים תערובת פירורי לחם ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
פפריקה
צדפות
חמאה
קונכיות פסטה
9
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מבעבע וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
טיפ: כדי לשמור על צדפים מפני התהפכות על גיליון אפייה, מפזרים גיליון בנדיבות עם מלח סלעים, וצדפות נסטלה במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
צדפות
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
הערה יין: "
מרכיבים שתצטרך
יין
13
תן לדמיון שלך לרוץ. נסה שרדונה גדול ממדינת עולם חדש. אני מציע Leeuwin Estate (6$
מרכיבים שתצטרך
שרדונה
14
מתוך נהר מרגרט, מערב אוסטרליה, או Lanzerac (2$
15
מסטלנבוש, דרום אפריקה."פרנקלין פרגוסון, מנהל יין ומנהל בר, סיטרין מסעדה, לוס אנג' לס, קליפורניה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.