צדפות לימון עם סלט אשכוליות, תפוז וגרס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, גרגיר נחלים, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אשכולית ורודה וסלט גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה, אבוקדו, סלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה וסלט אגוזים.
הוראות
מחממים גריל ברביקיו גבוה.
בעוד הגריל מתחמם, מניחים את הצדפות בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון, 2 כפות שמן הזית, ואת המלח והפלפל. לזרוק, ולתת לנוח במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
בעוד הצדפות הן marinating, לחתוך את העור ואת התשר הלבן את האשכוליות והתפוזים. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את הקטעים, מחזיק את הפרי מעל קערה כדי לתפוס את המיצים.
מניחים את הקטעים בקערה שנייה. לסחוט את הממברנות על קערת המיץ כדי לחלץ כל מיץ נוסף. מתבלים את המיץ עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לטאטא את 2 כפות שמן זית הנותרים. תניח את שתי הקערות בצד.
חוט 3 צדפות על כל אחד ארבעה שיפודים, משאיר קצת מקום ביניהם אפילו לבישול.
שמן את הסורג היטב ולסדר את השיפודים על הסורג. גריל עד שהצדפות רק מבושלות דרך, 2 דקות לכל צד.
מחלקים את גרגיר הנחלים בין ארבע צלחות סלט גדולות.
לטפטף אותו בקלילות עם רוטב הדר, ולאחר מכן לארגן את האשכוליות וקטעים כתומים על גבי.
מניחים 3 צדפות בגריל במרכז כל צלחת.
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;