קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

צדפות לימון עם סלט אשכוליות, תפוז וגרס

צדפות לימון עם סלט אשכוליות, תפוז וגרס
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, גרגיר נחלים, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אשכולית ורודה וסלט גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה, אבוקדו, סלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים, אשכולית ורודה וסלט אגוזים.

הוראות

1
מחממים גריל ברביקיו גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
בעוד הגריל מתחמם, מניחים את הצדפות בקערה ומוסיפים את מיץ הלימון, 2 כפות שמן הזית, ואת המלח והפלפל. לזרוק, ולתת לנוח במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
קערהקערה
3
בעוד הצדפות הן marinating, לחתוך את העור ואת התשר הלבן את האשכוליות והתפוזים. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את הקטעים, מחזיק את הפרי מעל קערה כדי לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
צדפותצדפות
כתוםכתום
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
4
מניחים את הקטעים בקערה שנייה. לסחוט את הממברנות על קערת המיץ כדי לחלץ כל מיץ נוסף. מתבלים את המיץ עם מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן לטאטא את 2 כפות שמן זית הנותרים. תניח את שתי הקערות בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חלץחלץ
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מקציףמקציף
5
חוט 3 צדפות על כל אחד ארבעה שיפודים, משאיר קצת מקום ביניהם אפילו לבישול.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
שמן את הסורג היטב ולסדר את השיפודים על הסורג. גריל עד שהצדפות רק מבושלות דרך, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
גרילגריל
7
מחלקים את גרגיר הנחלים בין ארבע צלחות סלט גדולות.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחליםגרגיר הנחלים
8
לטפטף אותו בקלילות עם רוטב הדר, ולאחר מכן לארגן את האשכוליות וקטעים כתומים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
אשכוליתאשכולית
9
מניחים 3 צדפות בגריל במרכז כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
10
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו