צדפות מאודות עם בזיליקום תאילנדי וצ'ילי
צדפות מאודות עם בזיליקום תאילנדי וצ'ילי יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 105 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, בזיליקום תאילנדי, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו צדפות מאודות עם בזיליקום תאילנדי וצ'ילי, מולים מאודים עם חלב קוקוס וצ'ילי תאילנדי, ו צדפות מאודות עם חזיר, פלפל ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה או עד הזהב.
להוסיף צ ' ילה; לטגן 10 שניות. מערבבים יין הבא 4 מרכיבים (דרך פלפל). מביאים לרתיחה.
הוסף צדפות; לכסות ולבשל 7 דקות או עד פגזים לפתוח.
מוסיפים בזיליקום; מכסים ומבשלים 1 דקה. השליכו פגזים שלא נפתחו.
הסר צדפות מחבת עם כפית מחוררת.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.