צדפות ממולאות רוסטביף
צלי בקר ממולאים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רוטב בשר בקר, רוטב חזרת, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קונכיות ממולאות בבשר, בשר סטרוגנוף ממולאים בצדפים, ו קונכיות ממולאות בבשר וברוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 2-9x13 אינץ צלחות אפייה.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את קליפות הפסטה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור ומניחים פגזים על גיליון נייר שעווה להתקרר.
מערבבים את הרוסטביף והרוטב בסיר גדול ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מבשלים 10 דקות או עד מחומם דרך.
השתמש בכפית מחוררת כדי למלא כל קליפה עם רוסטביף, ניקוז את רוטב ככל האפשר.
מורחים על 1 1/2 כפיות של רוטב חזרת על גבי הבשר בכל קליפה.
מניחים את הקליפות במנות אפייה משומנת, העליון עם הרוטב שנותר.
מפזרים את גבינת הצ ' דר באופן שווה על הקליפות הממולאות.
אופים, חשוף, עד הגבינה נמסה ואת המילוי הוא חם תוסס, על 20 דקות.