צדפות מפרץ עם רוטב חמאת פטרוזיליה שום
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך שום, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם שום-חמאת פטרוזיליה, צדפות בייקון עם רוטב חמאת שום, ו צדפות מוקפצות עם פטרוזיליה ושום.
הוראות
מורחים 1/2 כפות חמאה בצד אחד של כל חתיכת לחם איטלקי קלוי. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, יוצקים צדפות למחבת. מבשלים 30 שניות בלי לערבב.
לזרוק צדפות במחבת ומערבבים שום. מבשלים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מערבבים יין ומיץ לימון לצדפות, מביאים לרתיחה, ומבשלים כ -30 שניות.
מערבבים פטרוזיליה וחמאה קרה לצדפות ולהסיר מהחום. כאשר חמאה נמסה, מערבבים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
צדפות כפיות על טוסט עם חמאה ומגישים מיד.