קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות24
מגזין

צדפות עלומות שמפניה עם פסטו פלפל אדום

צדפות עלומות שמפניה עם פסטו פלפל אדום
צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 100 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפלים, פלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו אכילה נקייה פלפל אדום קלוי ופסטו אגוזים, עוגות קינואה עם פלפל אדום קלוי ופסטו אגוז, גבינת עיזים וביצה עלומה, ו צדפות ברוטב שמפניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים או צולים את הפלפלים האדומים עד שהקליפות חרוכות אז, בעזרת מלקחיים מעבירים אותם למיכל מכוסה כמו מחבת קטנה עם מכסה או אפילו שקית רוכסן מפלסטיק כדי לתת להם לנוח. לקלף אותם כאשר מגניב.
2
מכינים את הפסטו.
3
חותכים את הפלפלים האדומים הקלופים ברונוז (ג 'וליאן ואז לרוחב לחתיכות בגודל 1/8 אינץ') ומשלבים עם שום, צנוברים ושמן זית. מקפלים פנימה גבינת פרמזן ומתבלים בפלפל שחור גרוס טרי.
4
מוסיפים מלח רק במידת הצורך, מכיוון שהגבינה תוסיף מליחות.
5
צולים קלות את פרוסות הבגט על תבנית עם נייר אפייה ומניחים בצד.
6
מביאים שמפניה לרתיחה בסיר. סוחטים פנימה מיץ ליים, ואז מוסיפים צדפה וצונחים עד שהם כבר לא שקופים.
7
הסר צדפות על מגש השירות ולתת שמפניה להפחית על ידי שני שלישים.
8
כף מעט פסטו פלפל אדום על כל פרוסת לחם ומעליו צדפה. למעלה עם כמות קטנה של הפחתת שמפניה ומגישים.