צדפות עם אספרגוס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם $2.52 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות עם אספרגוס יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צדפות ים ברוטב אספרגוס, צדפות ואספרגוס מוקפץ, ו צדפות מוקפצות עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
אספרגוס לקצץ, ואז לחתוך גבעולים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ', משאיר טיפים שלמים.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז אספרגוס sauté, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
העברה עם כף מחורצת לצלחת, הזמנת מחבת את החום (לא נקי).
צדפות טפיחה יבש ומפזרים פלפל 1/2 כפית מלח.
מוסיפים 1 כף שמן למחבת ולחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצי צדפות, מתהפכים פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
להעביר צדפות עם מלקחיים לצלחת אחרת כמו מבושל.
למחוק מחבת עם מגבות נייר, ולאחר מכן להוסיף שמן כף הנותרים חום עד חם אבל לא עישון. הצדפות שנותרו מטוגנות, מתהפכות פעם אחת, עד השחמה ובישול דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל, העברה לצלחת. (אין למחוק מחבת לאחר אצווה שנייה.)
בזהירות להוסיף יין וחומץ למחבת (תערובת עשויה להתזה) ומרתיחים, גירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, על 1 דקה.
מוסיפים את כל מיצי הצדפות שנצברו על הצלחת ומביאים לרתיחה.
להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated.
מוסיפים אספרגוס ונותר 1/4 כפית מלח ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מגישים צדפות עם אספרגוס ורוטב.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.