צדפות עם קרם טרגון וחסה נבולה חמאה
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 320 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, פרנו, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוף צלוי עם חמאה נבולה חסה ואפונה, עוף צלוי של טיילר פלורנס עם חמאה נבולה חסה ואפונה, ו צדפות צרובות עם רוטב טרגון-חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; sauté 3 דקות.
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחתים בחצי, כ 2 דקות.
להוסיף שמנת, 3 כפיות טרגון, ו Pernod, אם שימוש. מבשלים עד מעילי רוטב בחזרה של כף, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל; מניחים בצד.
ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל; מבשלים עד חום וכמעט מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד.
הוסף חסה לטפטופים במחבת; לזרוק עד תחילת לנבול, על 1 דקה. רוטב כפית על 2 צלחות; לחלק חסה בין צלחות.
מניחים 4 צדפות על כל צלחת; מפזרים הנותרים 1 כפית טרגון.