צדפות צרובות מחבת עם תרד זנגביל-כתום
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. אם $ 3.39 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צרובות מחבת עם תרד זנגביל-כתום יכול להיות מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, צדפות צרובות ברוטב ג'ינג'ר הדר, ו צדפות צרובות עם שום-קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
מניחים צדפות בצלחת רדודה.
להוסיף וודקה, ורמוט, וחצי תערובת זנגביל; לזרוק בעדינות. לכסות ולשרות במקרר 30 דקות.
להמיס מרגרינה במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את תערובת הג ' ינג ' ר שנותרה, ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים קליפת תפוז ומיץ ומביאים לרתיחה. מערבבים בתרד, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד.
הסר צדפות מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מקום מחבת מצופה ספריי בישול על חום גבוה עד חם.
הוסף צדפות; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הוסף מרינדה שמורות למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד הרוטב מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות).
מסדרים צדפות על תערובת תרד; טפטוף עם רוטב.