קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צדפות צרובות על תרד עם רוטב תפוחים-ברנדי שמנת

צדפות צרובות על תרד עם רוטב תפוחים-ברנדי שמנת
צדפות צרובות על תרד עם רוטב תפוחים-ברנדי שמנת נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי תרד, צדפות ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות ורוטב תפוחים ירוקים, צדפות צרובות במחבת על לינגוויני ברוטב עגבניות שמנת, ו צדפות צרובות ברוטב חרדל קייג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1/2 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף שאלוט; מערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף קלבדוס (ברנדי עשוי להצית); להרתיח 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
4
מוסיפים שמנת; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מעביר בסיס רוטב לקערה. (בסיס רוטב יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
7
מחממים תנור ל 149°.
8
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים שמן צמחי במחבת nonstick גדולה אחרת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף 8 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
11
מבשלים עד חום, כ 2 דקות לכל צד.
12
העברת גיליון אפייה rimmed; מניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עם הצדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים מיץ תפוחים וקורנית למחבת חמה. להרתיח 1 דקה, גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים בסיס רוטב; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר מהחום.
16
חום שנותר 1 כף שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
18
להוסיף תרד; לזרוק עד בקושי נבול ועדיין ירוק בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
19
מפזרים מלח ופלפל. באמצעות מלקחיים, תרד תל במרכז 8 צלחות, חלוקת שווה.
מרכיבים שתצטרך
20
מסדרים 2 צדפות על תרד על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
21
יוצקים כל מיצים שנאספו מסדין אפייה לרוטב במחבת. מרתיחים עד מעובה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, כף מעל צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1
מיץ תפוחים טרי לא מסונן הוא עבה יותר ויש לו טעם אינטנסיבי יותר מאשר מיץ תפוחים בבקבוק regualr. חפש אותו בסעיף התוצרת — על קרח או במקרה מקרר.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.