קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

צדפות צרובות עם אשכולית ורודה-רוטב חמאה חום

צדפות צרובות עם אשכולית ורודה-רוטב חמאה חום
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, צדפות ים, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות, צדפות צרובות עם חמאה חומה סיידר, ו צדפות צרובות עם תירס מתוק, אדממה וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף אשכוליות, ולחתוך לסעיפים עם סכין. לסחוט רינד ואת עיסת הנותרים להניב 1/4 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
מיץמיץ
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מבשלים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד שהוא הופך צבע זהוב ומריח אגוזים. מערבבים בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. מערבבים בהדרגה מיץ אשכוליות. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה. מערבבים במקטעי אשכוליות ו 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ אשכוליותמיץ אשכוליות
אשכוליתאשכולית
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים לתוך קערה; לכסות ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים צדפות עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
5
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף צדפות, ו לצרוב 3 דקות בכל צד או עד צדפות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
7
טפטוף צדפות ברוטב אשכוליות; מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
צדפותצדפות
עיריתעירית
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו