, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, צדפות ים, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות, צדפות צרובות עם חמאה חומה סיידר, ו צדפות צרובות עם תירס מתוק, אדממה וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף אשכוליות, ולחתוך לסעיפים עם סכין. לסחוט רינד ואת עיסת הנותרים להניב 1/4 כוס מיץ.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית
מיץ
בקר
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
מבשלים חמאה בסיר גדול על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 3 עד 4 דקות או עד שהוא הופך צבע זהוב ומריח אגוזים. מערבבים בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. מערבבים בהדרגה מיץ אשכוליות. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה. מערבבים במקטעי אשכוליות ו 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ אשכוליות
אשכולית
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
3
יוצקים לתוך קערה; לכסות ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מפזרים צדפות עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צדפות
5
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף צדפות, ו לצרוב 3 דקות בכל צד או עד צדפות השחמה.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.