קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צדפות צרובות עם כרוב ניצנים ובייקון

צדפות צרובות עם כרוב ניצנים ובייקון
צדפות צרובות עם כרוב ניצנים ובייקון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, צדפות ים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם פנקטן וכרוב ניצנים, צדפות צרובות עם מחית כרובית וכרוב ניצנים בלסמי, ו צדפות צרובות על כרוב ניצנים מגולחים ופנצ'טה פריכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Blanch כרוב ניצנים בסיר 3-4 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, 3 דקות, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2
מבשלים בייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, מתהפך מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים בייקון עם כפית מחוררת לקערה קטנה ומזמינים שומן בייקון בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 1/4 מרק כוס ו 1/4 כוס מים למחבת ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חמאה, מלח, סוכר, קמצוץ פלפל, כרוב ניצנים ומבשלים, מכוסה, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את המכסה ומבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכל הנוזל הוא התאדה כרוב ניצנים הם במכרז וזהב חום, כ 8 דקות יותר. מערבבים בייקון ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
7
בעוד כרוב ניצנים הם בראונינג, צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
8
שמן חום עם 2 כפיות שומן בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב צדפות, מתהפך פעם אחת, עד חום זהוב ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
9
להעביר מגש כמו מבושל ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
10
יוצקים ולזרוק כל שומן ממחבת נהג לבשל צדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
11
מוסיפים 3/4 מרק כוס הנותרים ומבשלים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים קורנפלור לתוך הנותרים 2 כפיות מים בכוס, ולאחר מכן מערבבים לתוך רוטב יחד עם כל צדפות שנצברו על מגש. מבשלים, ערבוב, 1 דקה, ואז להסיר מן החום ומערבבים מיץ לימון מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
12
מגישים כרוב ניצנים עם צדפות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.