צדפות צרובות עם כרישה וחמאת צ'ילי לימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חבילת חמאה, פטרוזיליה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון, צדפות צרובות עם רוטב חמאה לימון משומן, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור החמאה, מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה, ואז להכות היטב עם כף עץ עד שלא נותרו גושי חמאה. כפית על גיליון גדול של סרט נצמד, ואז לעטוף בחוזקה בצורת נקניק. צ ' יל עד המשרד (או לשים במקפיא אם אתה קצר של זמן).
הגדר מחבת עם ספינת קיטור או להשעות מסננת חסינת חום מעל החלק העליון של מחבת.
חותכים את כרישה באורך חצי, ואז לחתוך לרצועות ארוכות, על עובי tagliatelle. מכסים, ואז קיטור עבור 6 דקות עד מכרז, ללא סימנים של חריקות. עונה, ואז להפריש.
יבש את הצדפות על נייר מטבח ועונה.
מחממים מחבת כבדה על בסיס, ולאחר מכן מוסיפים את השמן. ברגע חם, להוסיף את הצדפות, לשמור אותם קרוב זה עוזר הצדדים להישאר ישר וגבוה ולא נפול. לרחוש במשך 2 דקות עד קרמל ואתה יכול לראות את החום זוחל החוצה. להתהפך עם סכין צבעים, ואז לטגן במשך 1 דקות יותר. תוריד את החום, ואז להוסיף כמה פרוסות טובות של החמאה למחבת, כפיות על הצדפות כפי שהוא נמס.
כדי לשרת, רוח קן של כרישה חמה במרכז 4 צלחות, העליון כל אחד עם צדפות 3, כף על הרוטב החמאה (זה נראה חכם טפטף סביב הצלחת), ואז מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת. לסחוט קצת מיץ לימון לפני שאתה מכניס פנימה.