קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צדפות צרובות עם כרישה וחמאת צ'ילי לימון

צדפות צרובות עם כרישה וחמאת צ'ילי לימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חבילת חמאה, פטרוזיליה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון, צדפות צרובות עם רוטב חמאה לימון משומן, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור החמאה, מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה, ואז להכות היטב עם כף עץ עד שלא נותרו גושי חמאה. כפית על גיליון גדול של סרט נצמד, ואז לעטוף בחוזקה בצורת נקניק. צ ' יל עד המשרד (או לשים במקפיא אם אתה קצר של זמן).
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הגדר מחבת עם ספינת קיטור או להשעות מסננת חסינת חום מעל החלק העליון של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חותכים את כרישה באורך חצי, ואז לחתוך לרצועות ארוכות, על עובי tagliatelle. מכסים, ואז קיטור עבור 6 דקות עד מכרז, ללא סימנים של חריקות. עונה, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
יבש את הצדפות על נייר מטבח ועונה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
מחממים מחבת כבדה על בסיס, ולאחר מכן מוסיפים את השמן. ברגע חם, להוסיף את הצדפות, לשמור אותם קרוב זה עוזר הצדדים להישאר ישר וגבוה ולא נפול. לרחוש במשך 2 דקות עד קרמל ואתה יכול לראות את החום זוחל החוצה. להתהפך עם סכין צבעים, ואז לטגן במשך 1 דקות יותר. תוריד את החום, ואז להוסיף כמה פרוסות טובות של החמאה למחבת, כפיות על הצדפות כפי שהוא נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כדי לשרת, רוח קן של כרישה חמה במרכז 4 צלחות, העליון כל אחד עם צדפות 3, כף על הרוטב החמאה (זה נראה חכם טפטף סביב הצלחת), ואז מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת. לסחוט קצת מיץ לימון לפני שאתה מכניס פנימה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.