צדפות צרובות עם לימון ושמיר
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך קליפת לימון, מיץ לימון, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם אורזו לימון, ריזוטו לימון עם צדפות צרובות # SundaySupper, ו צדפות צרובות עם לימון ומתכון וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים צדפות עם מלח ופלפל.
הוסף צדפות למחבת; לבשל עד הזהב ופשוט אטום במרכז, על 1 דקה לכל צד.
העברת צדפות לצלחת; אוהל עם נייר כדי להתחמם.
ממיסים 1 כף חמאה באותו מחבת.
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה.
מוסיפים יין; להרתיח עד מופחת בחצי, על 1 דקה. מערבבים בשמיר קצוץ, מיץ לימון, וקליפה.
הסר מחבת מחום; להוסיף קוביות חמאה מקורר, כמה חתיכות בכל פעם, לטאטא רק עד מומס (לא להרתיח). מתבלים במלח ופלפל. מחלקים צדפות בין 2 צלחות.
יוצקים רוטב על צדפות; מקשטים עם שמיר.