קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב

צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב
צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 612 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יפני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שומשום, עלי כוסברה טריים, חומץ יין אורז ותיבול גריל. זה מושלם עבור יום האהבה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. נסו סטייק צרוב וסלט אורז שומשום, פאן צרוב טרי מיין צולל צדפות שמנת אבוקדו שמפניה ענבים סלט טריאקי קברנה חמאת רוטב, ו צדפות שומשום צרובות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שלב את הג ' ינג ' ר והטריאקי בכלי רדוד. משפשפים סטייקים במעט תיבול גריל והופכים פנימה רוטב טריאקי ומניחים לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש גבוהה. נגב מחבת עם שכבה דקה של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
טפיחת צדפות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
שלב את השומשום והעירית וגלגל את דפנות הצדפות בתערובת. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. צורבים צדפות ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד כדי לקרמל אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
מוציאים צדפות לצלחת ומזלפים שמן שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מחממים מחבת גדולה עם כמה כפות שמן צמחי על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים סטייקים ומבשלים 4 דקות מכל צד למדיום נדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מוציאים ונותנים לסטייקים להתייצב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
מוסיפים את הכרוב למחבת ומערבבים ומטגנים 2 דקות ואז מוסיפים את הבצל, השום, מבשלים דקה או 2, מוסיפים מלפפונים ורוטב חם, מלח ופלפל, חומץ וגרידת 1 ליים ומיץ של 2 לימונים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
פורסים סטייקים דקים מאוד בזווית ומגישים על סלט כרוב חריף חם, מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

מרכיבים

4(חוֹרֶף)עירית קצוצהעירית קצוצה3(חוֹרֶף)עלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1ללא גרעינים מלפפון, לחתוך לתוך 1/4-אינץ מקלות אז 2 כדי 3-אינץ חתיכותללא גרעינים מלפפון, לחתוך לתוך 1/4-אינץ מקלות אז 2 כדי 3-אינץ חתיכות3ציפורןשום, מגורדשום, מגורד2אינצ ' יםשורש זנגביל, מגורדשורש זנגביל, מגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק)תיבול גריל (מומלץ: סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב צ'ילי חריף אסייתי או רוטב חם, לטעמכםרוטב צ'ילי חריף אסייתי או רוטב חם, לטעמכם2לימונים, מיצים ומיציםלימונים, מיצים ומיצים1קטןכרוב נאפה קצוץ לקוביות 1 1/2 אינץכרוב נאפה קצוץ לקוביות 1 1/2 אינץ1בצל אדום, רובע פרוס דקבצל אדום, רובע פרוס דק3(חוֹרֶף)חומץ יין אורזחומץ יין אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי12צדפות יםצדפות ים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי4(חוֹרֶף)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים מברזל שטוח או סטייקים תלת טיפ בעובי 1 אינץסטייקים מברזל שטוח או סטייקים תלת טיפ בעובי 1 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לטפטוף בתוספת 3 כפותשמן צמחי, לטפטוף בתוספת 3 כפות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.