ציפוי מרשמלו
ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הציפוי שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, חלבונים ביצה, סוכר מגורעןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ציפוי מרשמלו, ציפוי מרשמלו תות, ו עוגות שוקולד עם ציפוי מרשמלו.
הוראות
ממלאים סיר בינוני עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני.
מניחים את החלבונים ביצה, סוכר, שמנת של טרטר, ומלח בקערה הנקייה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב. מקנים את הקערה על הסיר, מוודאים שקרקעית הקערה אינה נוגעת במים.
לחמם את התערובת לבן ביצה, לטאטא כל הזמן, עד הסוכר מומס ואת התערובת חמה למגע (כ 49° על מדחום מיידי לקרוא), על 6 דקות.
להעביר את הקערה למיקסר לעמוד מצויד מצורף whisk. הפעל את המיקסר למדיום ולהקציף במשך 1 דקה. הגבירו את המהירות לגובה והקציפו עד שייווצרו פסגות נוקשות ומבריקות, כ-5 דקות נוספות.
להוסיף את הוניל ו whisk עד רק incorporated, על 1 דקה. השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 שעות.