ציפוי פסטו
ציפוי פסטו נטול גלוטן, וקמאיות תבלין. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרמזן, צנוברים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות להתפורר עם ציפוי פסטו גביני, קישואים גביני ותירס עם ציפוי לחם פסטו, ו פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבזיליקום, פרמזן, צנוברים ושום במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. עם המכונה פועלת, יוצקים זרם דק, יציב של השמן, מיזוג עד התערובת משולבת היטב emulsified. לאחסן במקרר במיכל אטום מכוסה בשכבה דקה של שמן (כדי לשמר את הצבע) עד 1 שבוע.
מפזרים עם פרמזן נוסף (ועלי בזיליקום, אם תרצה) רק לפני ההגשה. (זה יכול להיעשות 2 עד 3 ימים מראש ונשמר במקפיא עד 2 חודשים.) הערה: כדי להפוך את המתכון הזה אפילו פשוט יותר, לקנות פסטו מוכן אשוחית אותו בבית עם צנוברים קצוצים פרמזן מגוררת טרי לפני ההגשה.