קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

ציפוי שוקולד כפול

ציפוי שוקולד כפול
המתכון ציפוי שוקולד כפול מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, שוקולד צ'יפס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה די גרוע. נסו ציפוי שוקולד כפול חלק, בראוניז שוקולד כפול עם ציפוי קרמל, ו קאפקייקס עם ציפוי שוקולד חם מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים שוקולד צ ' יפס, סירופ תירס, וניל, ערבוב עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
ונילוניל

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת טראס Gaudan O Rosal Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
בצבע ירקרק - צהוב, היין הזה יש אף נדיב של אפרסק בשל, קליפת תפוז, פרח לבן ותפוח אפוי; הפה הוא עגול עם רמזים של מינרליות ודבש. זה מסיים פריך ונקי חושף המבנה המדהים שלה ואיזון חומציות.