קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

ציפוי שרימפס

ציפוי שרימפס
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מתאבנים hor, כך לתת Bruschetta שרימפס ציפוי לנסות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגיש 16 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פטה אתנוס, רוטב ויניגרט בלסמי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ציפוי ברוסקטה, ציפוי ברוסקטה בסיסי, ו פורטובלו ממולא פטריות עם ציפוי ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל שום ברוטב מחבת גדולה על חום בינוני-גבוה 30 שניות. מערבבים שרימפס ובצל; לבשל 6 עד 8 דקות. או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה; מערבבים. לבשל 2 עד 4 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3
מגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו